a ja 2 gimnazjum xD kurwa ale mi sie niechce do szkoly chodzic xD ratujcie ludzie
ty tez xD noob ! fajny kolor maja modkowie :d HMMM Xd CIEKAWE CZYJ BYL TEN POMYSL ? Xd
ej wiecie co? nie obrazcie sie ale wedlug mnie to tylko fragil i ron to spoko goscie. macino i matrixa nie znam a jeszcze elano jest spox ale wasz boooooooss to jakas total porazka..... smiejcie sie ale jak widze co on pisze na chacie to mi sie smiac chce ...... ej messiah to ja bylem wczoraj tym "inbank!" co sie z toba klocil... no i szkoda ze mnie zbanowales
TO TAK .. GDY ZACZOLEM GADAC Z GOSCIEM TO TY SIE PRZYJEBALES JAK NIEWIEM CO .. WTRACILES SIE W NIE SWOJA SPRAWE .. NAJLEPIEJ SPIERDALAJ KOLO .. SKORO JESTEM PORAZKA TO NARKA .. HUJ MNIE OBCHODZI CO O MNIE MYSLISZ.. JESTES JAK WIEKSZOSC .. W GRZE KOZAK ALE W REALU POTULNE MYSZKI .. SADZE ZE TAK DUZO OSOB MYSLI .. NAJLEPIEJ SPIERDALAJ Z FORUM I BB ..
a i co do bana to mowilem .. kto nie w lsd to nie na forum .. sam pwoeidziales ze narazie i tak niezalezy ci na forum .. mowiles zebym niekasowal konta .. wiec nieskasowalem ..
Ice Coś się niepodobało w LSD to poco ktyrykujesz ich , jak widać po twoich postach to "kto tu jest porażka" taki kozo tera sie zrobiles -_- jesteś w AMST , ale jak dla mnie i jak dla większości jesteś takim noobem że chce się płakać -.- Ty i AMST (hahahaha)
GuenNo napisał:
Ice Coś się niepodobało w LSD to poco ktyrykujesz ich , jak widać po twoich postach to "kto tu jest porażka" taki kozo tera sie zrobiles -_- jesteś w AMST , ale jak dla mnie i jak dla większości jesteś takim noobem że chce się płakać -.- Ty i AMST (hahahaha)
Popieram
PS: Dziękuje Zawsze Byłem Spoko